Reviews

Benieuwd hoe andere klanten de diensten en service van InToHair hebben ervaren? Lees in ons gastenboek hun reacties en laat zelf een bericht achter!

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
InToHair
4
23 Beoordeling
  • Thomas B.
    30-01-2017 10:33
    Goede knipbeurt gehad, prima service en een lekkere bak koffie toe!
  • Lenno W.
    01-12-2016 13:57
    Het kapsel en de baard weer superscherp thanks to Peter en Sanne!
  • Kaylan Lamain
    19-11-2016 10:59
    Goede service en vriendelijke mensen
  • Anthoney Lindt
    14-11-2016 14:16
    Vandaag weer super netjes geknipt en geschoren. En tijdens het wassen weer zo'n fijne rustgevende massage gehad. Bedankt team van intohair voor de fijne en gezellige behandeling
  • Mike Schilder
    12-11-2016 13:58
    Altijd gezellig, top geholpen en tevreden met het resultaat!!
  • Mike Schilder
    12-11-2016 13:56
    Altijd top geholpen, gezelligheid en heel tevreden over de kwaliteit!
  • Nigel Van oostrum
    11-11-2016 17:35
    Top service, always friendly!
  • HAROLD V.
    10-11-2016 14:08
    Ziets er weer strak uit bij onze sponsor landstede basketbal Hammer time
  • B Wouter
    08-11-2016 17:46
    Topzaak
  • Xandra de Wild
    15-10-2016 12:10
    Fijne sfeer, heel tevreden over de behandeling. Aanrader!
  • Nanne Van Dijk
    18-08-2016 15:53
    Altijd goed en gezellig
  • Bella Ruis
    25-07-2016 15:26
    Zelfs nu ik al 3 jaren in Amsterdam woon pak ik nog altijd de trein naar Zwolle om naar de kapper te gaan. Want na vele pogingen in zowel Zwolle als Amsterdam ben ik altijd alleen echt tevreden bij Intohair. Ik loop er altijd waanzinnig tevreden weg en het is nog gezellig ook. Helemaal Super!
  • Chinouk L.
    08-07-2016 18:03
    Altijd een fijne ervaring. Ze nemen goed de tijd voor je en bespreken alles goed met je, zodat ook voor hen duidelijk is wat je wilt.
  • Jorrit Bosma
    28-06-2016 16:37
    Top kapper! Gaat met zijn tijd mee (!) in haar stylen en altijd gezellig! Ook een dikke plus voor het online afspraak inplannen.
  • Borst D.
    28-06-2016 15:25
    Goede klantenservice en overheerlijke koffie. Een aanrader!
  • Romy H.
    23-06-2016 14:54
    Helemaal happy
  • Marjan S.
    18-06-2016 12:29
    Kom er altijd weer blij vandaan met een leuk en goed geknipt kapsel.
  • Sophie S.
    18-06-2016 12:25
    Goede professionele kapper. Goed advies en service. Leuk team.
  • Hennie V.
    17-06-2016 17:29
    Ik kom hier al jaaaaaaren en dat zegt genoeg. Peter knipt prima en kletst gezellig. Elke 6 weken kom ik hier relaxen. Dus als je een kapsalon zoekt, ga naar intohair.
  • Gerrit Corėe
    17-06-2016 16:58
    Prima service Makkelijk online afspreken Vakkundig knippen
  • Laurens Hekkink
    17-06-2016 12:17
    Super goede service met een team vol goede kappers. Knipbeurt van zeer goede kwaliteit!
  • Bert H.
    17-06-2016 11:40
    Vriendelijke sfeer en heerlijke koffie
  • Marijke S.
    16-06-2016 13:49
    Ik kom hier graag en al jaren. Het is hier altijd gezellig en elke keer zit mijn haar weer prachtig. Hier wordt topkwaliteit geleverd.