Haarproducten en haarverzorging in Zwolle en omgeving

Kleuren, bleken, föhnen, stijlen, krullen en zelfs wassen: het kan allemaal beschadigend zijn voor je haar. Daarom is het van belang dat je jouw kapsel verzorgt met de juiste haarproducten. Bij kapsalon InToHair in Zwolle kun je terecht voor verzorgingsproducten voor alle haarsoorten en voor alle behoeftes die je kapsel maar kan hebben. Lees hier meer over ons volledige aanbod.

Ons hoogwaardige aanbod

Ieders haar is anders en heeft baat bij andere verzorging. Bij InToHair verkopen we dan ook professionele haarproducten in Zwolle voor allerlei soorten haar. Zo heb je direct de juiste shampoo, conditioner en andere verzorgingsproducten in huis. Wij bieden je onder andere de volgende merken:

  • Nook en N\O
  • Magic Argan Oil
  • Gents en Dear Beard voor mannen/gezichtsbeharing
  • Scheerlijn Mühle en diverse scheerkwasten
  • Be-Hair en zusterbedrijf N Factor
  • Baxter of California

Vooral dit laatste merk, N Factor, is een product dat wij veel gebruiken en eveneens verkopen voor haarherstel. Zo brengen wij het aan tijdens het kleuren, zodat het haar minder last heeft van de inwerking van het pigment. Een plumping behandeling is tevens mogelijk: hierbij brengen we het product vermengt met water aan. Hierdoor neemt het haar de kleuring beter op en krijgt het een herstellende kuur voor veerkracht en flexibiliteit.

Verzorging voor thuis

Van onze haarproducten geniet je niet alleen in de salon. Je kunt ze namelijk gewoon los kopen. Bovendien krijg je de artikelen bij sommige behandelingen mee naar huis. Na iedere behandeling ontvang je sowieso iets passends, afhankelijk van hoe beschadigd je haar is en wat voor verzorging het nodig heeft. Zo geven we je bijvoorbeeld een onderhoudsproduct mee dat je 1 à 2 keer per week moet gebruiken en dat in ca. 10 behandelingen je haar weer voor lange tijd herstelt. Dit is zeker essentieel als je veelvuldig gekleurd, gebleekt of beschadigd haar hebt.

Daarnaast hebben wij een speciale actie: zolang je iedere maand terugkomt en betaalt voor een behandeling, krijg je bijpassende verzorgingsproducten gratis mee! Zo nemen wij de verzorging over en hoef je alleen nog maar de artikelen thuis te gebruiken.

Heb je interesse in onze behandelingen en haarproducten? Kom bij ons langs in Zwolle op afspraak! Deze kun je inplannen via het online afsprakenformulier of via onze app. Stel al jouw vragen via het contactformulier of door te bellen naar 085-8887318.