Haar kleuren in Zwolle doet u bij InToHair

Toe aan een nieuwe coupe? Of wilt u uw grijze haar laten bedekken? Laat kapsalon InToHair jouw haar kleuren in Zwolle. Ook wanneer je je afvraagt ‘Welke haarkleur past bij mij?’ kun je bij ons terecht. Met ons deskundige advies en kennis van de nieuwste technieken verzorgen we alles van blonderen tot felle kleuren en van ombre tot lowlights voor je haar.

Up-to-date qua trends en kleurtechnieken

Tegenwoordig zijn er eindeloos veel kleurtechnieken waarmee je je haar een natuurlijke of juist opvallende look kunt geven. Hier bij InToHair blijven we op de hoogte van de nieuwste trends, zodat we te allen tijde het kapsel dat jij wilt kunnen verzorgen. Met onze kennis, passie en ervaring zijn we in staat om bij het haar kleuren flexibiliteit toe te passen. De alom bekende en zeer populaire balayage kleuring zetten wij bijvoorbeeld op twee verschillende manieren. Door een kwast te gebruiken laten we de highlights er meer uit springen, maar voor een subtielere look gebruiken we een Beautyblender spons. We zijn tevens in andere technieken bedreven. Denk hierbij aan foilyage, het zetten van een balayage met folie of color melt, een kleur in kleur die donker aan de uitgroei begint en dan lichter uitloopt in de lengte. Kies voor InToHair en geniet van een perfecte kleur.

Persoonlijke kleuring en advies

Welke haarkleur je ook kiest, wij personaliseren deze altijd. Met two tone maken we de kleur helemaal uniek. Bovendien adviseren we je graag over je nieuwe kapsel en kleur én over hoe je deze het beste kunt verzorgen. De international colourmaster in de salon weet precies wat pigmenten met het haar doen en wat voor verzorging er vervolgens nodig is.

Jouw haar kleuren in Zwolle bij InToHair? Maak een afspraak via de app of het online afsprakenformulier! Vragen kun je stellen via de contactpagina of door te bellen naar 085-8887318.