InToHair: jouw barbershop in regio Zwolle

Niet alleen mensen die hun lange lokken willen laten knippen of kleuren kunnen bij ons terecht. Naast kapsalon zijn wij namelijk ook een barbershop in Zwolle voor het scheren, bij laten knippen en modelleren van jouw baard en snor. Daarbij gebruiken en verkopen we diverse bijpassende verzorgingsproducten. Geef dus niet alleen het haar op je hoofd, maar eveneens dat van je gezicht wat extra aandacht.

Baarden en snorren verzorgen

Gezichtsbeharing verdient nu eenmaal andere zorg dan het haar op je hoofd. De barbier in onze barbershop in Zwolle begrijpt dit als geen ander. Als je ervoor kiest je snor of baard door hem te laten scheren, trimmen of bijknippen, kun je rekenen op een professionele behandeling en uitstekende service. Hij weet namelijk precies wat ervoor welke soorten haar moet gebeuren en wat voor verzorging er vervolgens nodig is. Zo brengen wij bij InToHair snorren en baarden weer perfect in model.

Maar het stopt natuurlijk niet bij scheren en trimmen. Ook thuis kun je ervoor zorgen dat je gezichtsbeharing in optimale conditie blijft door gebruik te maken van onze bijpassende verzorgingsproducten. Wij verkopen onder andere de merken Gents en Dear Beard, speciaal voor mannen én voor snorren en baarden. Hiermee houd je al je haar helemaal gezond tot het weer tijd is voor je volgende behandeling.

Persoonlijke aandacht

Je vindt onze barbershop aan het Lübeckplein in Zwolle, vlakbij het station. Kom je bij ons langs voor een scheer- of knipbeurt? Dan kun je rekenen op expertise en op persoonlijke aandacht. Haastige spoed is zelden goed, daarom nemen we altijd rustig de tijd voor je. Kom eens langs en laat je scheren!

Een afspraak maken kan snel en eenvoudig via de app online afsprakenformulier of het contactformulier.